MOBILITATEA IMOBILIARELOR – Antreprenorul Ștefan Mandachi lansează Biroul de Investiții Imobiliare din Dubai

Mandachi Dubai funcționează de azi și este deschis pentru orice antreprenor sau persoană fizică care dorește sa iși securizeze investitiile prin achiziția unei proprietăți de lux.

De data aceasta, Ștefan Mandachi vine cu o propunere de business simplă, sigură si profitabilă  – un fel de secret antreprenorial pentru care un un om de afaceri trebuie, de obicei, să călătorească mult, să studieze piețe, să verifice tendințe – este investiția în imobiliare în Dubai pentru a locui într-un spațiu care să asigure clientului confortul, luxul si insipirația potrivită sau să le poată inchiria și să-și recupereze investiția.

“Dubaiul a devenit un hub de business, turism și mai nou, arte și cultură,  este un centru care nu mai trebuie descris. O atracție permanentă, cu o infrastructură optimizată impecabil pentru afaceri, orașul se dezvoltă cu viteza uimitoare cerută de nevoile pieței. Tranzacțiile se fac ușor, fără birocrație și cu sprijin din parte autorităților. În imobiliare, nu se plătește TVA și nici impozit pe proprietate sau pe profitul rezultat din închirierea ei.  ROI return of investment este mult mai mare decât în alte țări și prețurile sunt mai bune decât în Europa sau SUA. Ce face Mandachi Dubai? Practic oferă consultanță generală în achiziția unui imobil, de la A la Z. Clientul ia legătura cu noi și se întoarce cu certificatul de proprietate. Noi oferim serviciul ultra-all inclusive. Odată achiziționat, imobilul poate fi închiriat – și aduce beneficii multe luni pe an – sau poate fi folosit ca o casă de vacanță. Piață este reglementată, sigură și, în avantajul clientului, încă emergentă. Se așteaptă o cerere mare și o serioasă creștere a valorii pentru prime locations.” a declarat Ștefan Mandachi.

“De mai mulți ani, prospectăm piața din Dubai pentru a deschide francize Spartan. Suntem în negocieri cu mai multe mall-uri din Dubai pentru deschiderea de restaurante noi. Pe fondul intensificării prezenței mele în Emirate în ultimii ani, am luat contact cu piața imobiliară de aici, care este explozivă. Nu am văzut o asemenea dezvoltare nicăieri in lume! Din Dubai am adus în prima fază în România franciza de case Hollywood Villas, care face parte din Mandachi Imobiliare România. Avem în plan construcția a 400 case în România. Ulterior, în ultimul an, mi-am canalizat atenția asupra imobilelor din Dubai, care au un potențial mare. Randamentul investiției este foarte bun. Echipa de consultanți din Dubai este condusă de un român, care mi-e prieten de 15 ani, Marius Pîslaru. Consider că este cel mai bun specialist cu care am lucrat vreodată în zona imobiliară. Și nu o spun doar eu, ci mulți alți antreprenori milionari și miliardari. Avem o echipa extraordinară și am încredere că putem să oferim servicii premium pentru clienții români care vor să investească” a adăugat Mandachi.

Marius Pîslaru enumeră mai departe beneficiile unei investiții în Dubai: “rate la dezvoltator, uneori chiar și după primirea cheii  pentru un oraș cu un  lifestyle extraordinar. Se primește viză de investitor, uneori chiar cetățenie, în anumite condiții. Dubaiul este un oraș de lux, cu 8-9 luni  pe an de clima perfectă”.

Antreprenorul român  a avut întâlniri cu miliardarul Raza Jafar, proprietarul Palazzo Versace Hotel, cu fondatorul, președintele Global Dining Inc, magnatul japonez Kozo Hasegawa care deține unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din Japonia, întrevederi organizate de către Cristina Jantea, Head of Investors la Gulliver Investments.

Raza Jafar, CEO of the United Arab Emirates-based property development company ENSHAA PSC , Habtour City

Kozo Hasegawa ,President for Global-Dining, Inc. of California

Raza Jafar, CEO of the United Arab Emirates-based property development company ENSHAA PSC

Grupul Mandachi Imobiliare anunță o investiție de 20 mil euro în mai multe cartiere din zona Suceava și Iași dintre care cele mai cunoscute sunt proiectele Mandachi Twins, blocurile gemene situate în cel mai înalt punct al Sucevei, Mandachi Tower care urmează să fie cel mai înalt bloc din Moldova și Hollywood Villas, franciză de case preluată din Dubai.

 

Mai multe detalii pe site:

 

https://mandachidubai.com/

 

Comunicat de presă furnizat și asumat de Mandachi Industry

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.