Actorul de stand-up comedy Micutzu, noul ambasador de brand al Vlad Cazino

​O prezență foarte apreciată în mediul online, dar și în show-uri TV și în spectacole de divertisment cu public, Micutzu a devenit noul brand ambasador al Vlad Cazino. Celebrul cazino online românesc, bazat pe forța unui grup internațional de top în domeniul jocurilor de noroc pe internet, face astfel un nou pas spre divertismentul complet, de calitate.

Parteneriatul dintre Micutzu și Vlad Cazino nu este o simplă alianță de imagine în scop publicitar, ci va produce numeroase surprize plăcute pentru fanii ambelor părți.

La fel cum s-a întâmplat în ultimul an în urma colaborării dintre Vlad Cazino și actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, se va produse conținut relevant pentru industria de divertisment online. Mai mult decât atât, Micutzu va fi alături de Vlad Cazino în acțiuni de responsabilitate socială corporativă și va promova distracția echilibrată, responsabilă, online și offline.

Încă de la lansarea sa pe piața locală în 2018, Vlad Cazino a fost nu doar un proiect inedit (primul cazino online românesc, prima platformă de jocuri de noroc online dedicată zonei de cazino & bingo), ci a căutat să surprindă publicul printr-o abordare aparte.

Succesul Vlad Cazino se bazează pe de o parte pe calitatea ofertei de gambling (o mare varietate de sloturi de la producători de top, jocuri de masă în live casino plus bingo și mai nou jackpot poker), iar pe de altă parte se merge dincolo de oferta propriu-zisă, cu acțiuni care sprijină în mod real divertismentul complet, 360 de grade. Astfel, merită amintite implicările în sprijinirea atmosferei de festival la evenimente precum UNTOLD, dar și crearea primului roast battle între un personaj animat (vampirul Vlad) și un actor român de stand-up comedy, Cătălin Bordea.

Dincolo de toate acestea, fanii Vlad Cazino apreciază campaniile promoționale inedite, cu premii consistente, adesea condiționate pur și simplu de jocul în sine la sloturi și cazino live. Exact așa este și actuala campanie promoțională cu premii constând în lingouri de aur și extra beneficii la jocurile de pe platformă (premii acordate prin tragere la sorți, participarea nepresupunând un cost în sine, ci doar rulaj la jocuri eligibile, conform regulamentului campaniei).

“Colaborarea noastră cu Cătălin Bordea, inedită pentru un brand din sectorul de jocuri de noroc online, a fost foarte bine primită atât de către fanii Vlad Cazino, precum și de către fanii celebrului nostru partener. Avem valori comune, promovăm divertismentul de calitate și experiențele trăite din plin, online și offline. Am deschis noi drumuri în zona de stand-up comedy, precum primul roast battle între un personaj animat (Vampirul Vlad) și un actor român de stand-up comedy. Acum, îl avem și pe Micutzu în echipa noastră, ca brand ambasador, și țintim foarte sus, cu noi acțiuni inovatoare. Ne dorim întărirea brandului Vlad Cazino pe zona de divertisment rafinat, modern, de calitate, dar și focus sporit pe zona de Responsible gambling”, explică reprezentanții Vlad Cazino.

Noul pas alături de Micutzu nu este deloc întâmplător. Chiar anul acesta, Vlad Cazino a anunțat parteneriatul cu Global Headliners – cea mai mare agenție de stand-up comedy din România. Fondată de Călin Crețu, Lucian Ștefan, Matei Dima și Micutzu – Cosmin Nedelcu, această agenție își propune să promoveze divertismentul de tip stand-up comedy prin evenimente, ateliere și proiecte inedite, ba chiar să descopere noi talente pentru industria de entertainment locală.

 

 

Comunicat de presă furnizat și asumat de Tipzor Media

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.