VIDEO SUA: ”Violenţa nu a fost niciodată soluţia”, declară Melania Trump într-un mesaj de rămas bun

Portivit Agerpres:

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a publicat luni un mesaj de rămas bun în condiţiile în care se pregăteşte să plece de la Casa Albă, declarând că ''violenţa nu a fost niciodată soluţia'', la câteva zile după asaltul unui grup de susţinători ai preşedintelui Donald Trump asupra Capitoliului, informează marţi AFP.
 

“Fiţi pasionaţi în tot ce faceţi. Însă amintiţi-vă mereu că violenţa nu a fost niciodată soluţia şi nu va fi niciodată justificată”, a declarat ea.

Într-un discurs oficial de şase minute înregistrat în format video, Prima Doamnă a SUA face doar o scurtă referire la soţul său, în timp ce îşi prezintă omagiile pentru familiile militarilor, pentru lucrătorii din sistemul sanitar confruntaţi cu pandemia de coronavirus şi pentru victimele abuzului de opioide.

“Ultimii patru ani au fost de neuitat”, a declarat Melania Trump, fost manechin azi în vârstă de 50 de ani. “Acum că Donald şi cu mine ne încheiem şederea la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în inima mea şi la incredibilele lor poveşti de iubire, patriotism şi determinare”.

“Atunci când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea, pe care am simţit-o dintotdeauna în calitate de mamă, de a încuraja, a da forţă şi de a transmite valori ale bunătăţii”, a dat ea asigurări.
 

Foto: (c) MICHAEL REYNOLDS / EPA

Pe data de 6 ianuarie, sute de susţinători ai lui Donald Trump au luat cu asalt sediul Congresului, pentru a se opune victoriei fostului vicepreşedinte al lui Barack Obama, Joe Biden.

Preşedintele Donald Trump, care …

Integral pe www.agerpres.ro:
VIDEO SUA: ”Violenţa nu a fost niciodată soluţia”, declară Melania Trump într-un mesaj de rămas bun

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.