IGSU: 22 de localităţi din Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Prahova şi Vâlcea, afectate de efectele vremii rele

Portivit Agerpres:

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea efectelor vântului şi ploilor însemnate cantitativ în 22 de localităţi din judeţele Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Prahova şi Vâlcea.

La această oră, pompierii intervin pentru evacuarea apei din gospodării (judeţul Mehedinţi), salvarea a 150 ovine surprinse de apă (judeţul Gorj) şi pentru degajarea copacilor căzuţi pe calea ferată (judeţul Vâlcea), informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) transmis marţi AGERPRES.

În toate zonele afectate de vremea rea, pompierii au acţionat pentru degajarea mai multor copaci căzuţi pe carosabil şi calea ferată, evacuarea apei din 10 case, 29 curţi, precum şi din 14 beciuri.

“Monitorizarea permanentă a situaţiei din teren şi măsurile întreprinse pentru gestionarea promptă a solicitărilor primite din partea cetăţenilor au făcut ca evenimentele să nu se soldeze cu victime”, arată sursa citată.

Circulaţia rutieră a fost temporar îngreunată din cauza copacilor doborâţi de vânt şi a apei acumulată pe carosabil pe …

Integral pe www.agerpres.ro:
IGSU: 22 de localităţi din Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Prahova şi Vâlcea, afectate de efectele vremii rele

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.