Coronavirus: Pragul de 20 de milioane de cazuri a fost atins în SUA; un farmacist, arestat după ce a decongelat vaccinuri

Portivit Agerpres:

Statele Unite au început anul 2021 depăşind pragul de 20 de milioane de cazuri de COVID-19 înregistrate de la începutul pandemiei, conform datelor Universităţii Johns Hopkins, transmite AFP.

Numărul deceselor asociate COVID-19 a ajuns la 346.400 în SUA, ţara cea mai îndoliată de pandemie, mai mult de un american dintr-o mie fiind ucis de noul coronavirus.

Un alt record negativ a fost înregistrat de SUA miercuri, cu peste 3.900 de decese într-o zi, după ce rata infectărilor s-a accelerat semnificativ în luna decembrie, o posibilă cauză fiind şi numeroasele deplasări de la sfârşitul lunii noiembrie ocazionate de marea sărbătoare Thanksgiving, deşi autorităţile au îndemnat populaţia să stea acasă.

Americanii îşi pun însă mari speranţe în imunizarea rapidă a populaţiei, după lansarea pe 14 decembrie a celei mai mari campanii de vaccinare din istoria SUA, până în prezent circa 3 milioane de persoane fiind deja vaccinate.

Poliţia din localitatea Grafton (statul Wisconsin) a arestat joi un farmacist care a decongelat intenţionat …

Integral pe www.agerpres.ro:
Coronavirus: Pragul de 20 de milioane de cazuri a fost atins în SUA; un farmacist, arestat după ce a decongelat vaccinuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.