Fotbal: Leeds United, victorie dificilă cu Burnley; West Ham, doar o remiză cu Brighton, în campionatul Angliei

Portivit Agerpres:

Leeds United a obţinut o victorie la limită contra celor de la Burnley, duminică, în etapa a 15-a din Premier League, în timp ce West Ham United a fost nevoită să se mulţumească cu o remiză, pe teren propriu, cu Brighton.

Pe ''Elland Road'' Stadium, Leeds United a obţinut cele 3 puncte cu mult noroc, printr-un gol reuşit din penalty, în minutul 5, de Patrick Bramford.

În urma acestui rezultat, echipa lui Marcelo Bielsa ocupă locul 11 în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce Burnley este pe locul 17, cu 13 puncte.

Jucând pe Stadionul Olimpic din Londra, West Ham United a fost condusă în două rânduri de Brighton, dar a reuşit să încheie partida cu un rezultat de egalitate.

Neal Maupay a deschis scorul în minutul 44 pentru oaspeţi, Ben Johnson a egalat în minutul 60, Lewis Dunk a readus pe Brighton în avantaj în minutul 70, pentru ca Tomas Soucek să restabilească egalitatea şi scorul final în minutul 82.

West Ham United este pe locul 10 în clasament, cu 22 de puncte, iar Brighton ocupă poziţia a 16-a, cu 13 puncte.

Aşa cum se ştie, Arsenal a învins-o pe Chelsea, într-un derby londonez jucat sâmbătă seara, pe Emirates Stadium, în etapa a 15-a.

''Tunarii'' au pus astfel capăt unei serii de şapte meciuri fără victori …

Integral pe www.agerpres.ro:
Fotbal: Leeds United, victorie dificilă cu Burnley; West Ham, doar o remiză cu Brighton, în campionatul Angliei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.