UPDATE VIDEO Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a fost vaccinat în direct la televiziune

Portivit Agerpres:

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a primit luni prima dintre cele două doze de vaccin împotriva COVID-19 în direct la televiziune, la spitalul Christiana din Newark, statul Delaware, şi a îndemnat populaţia să se vaccineze când acesta va deveni mai disponibil, transmit DPA şi Reuters.

“Oamenii ar trebui să fie pregătiţi să se vaccineze, când acesta va fi disponibil. Nu există niciun motiv de îngrijorare. Aştept cu nerăbdare a doua doză'', a spus Biden în faţa camerelor de filmat, într-un efort de a spori încrederea în siguranţa vaccinului înainte de distribuţia largă a acestuia anul viitor.

 

President-elect Joe Biden receives his first dose of Covid-19 vaccine https://t.co/nqsCFtQsx5 pic.twitter.com/0w83G9IzZW— CNN Politics (@CNNPolitics) December 21, 2020

Biden şi soţia sa, Jill, au fost vaccinaţi amândoi cu vaccinul Pfizer/BioNTech, primul vaccin împotriva noului coronavirus care a fost lansat. Un al doilea vaccin, realizat de compania Moderna, a fost aprobat în SUA săptămâna trecută.

Şi alţi lideri americani, între care vicepreşedintele american Mike Pence şi liderul majorităţii republicane din Senat, Mitch McConnell, au fost vaccinaţi săptămâna tr …

Integral pe www.agerpres.ro:
UPDATE VIDEO Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a fost vaccinat în direct la televiziune

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.