Coronavirus: Marocul introduce restricţii de circulaţie pe timpul nopţii pentru trei săptămâni

Portivit Agerpres:

Guvernul marocan a anunţat luni o interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii la nivel naţional şi noi măsuri restrictive, cu începere de miercuri şi pentru o durată de trei săptămâni, pentru a încerca să oprească răspândirea pandemiei de COVID-19, notează AFP.

Autorităţile marocane au decretat interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii între orele 21.00 şi 06.00, “cu excepţia cazurilor de primă necesitate”.

Noile măsuri includ şi interdicţia petrecerilor şi adunărilor publice sau private, precum şi închiderea restaurantelor, cafenelelor, magazinelor şi bazarelor la orele 20.00, potrivit unui comunicat al executivului marocan dat publicităţii luni seară.

Restaurantele din marile oraşe Casablanca, Marrakech, Agadir şi Tanger vor trebui să închidă complet pentru o durată de trei săptămâni, a adăugat sursa.

Aceste decizii au fost adoptate “pentru a întări procedurile stării de urgenţă sanitară” în vigoare de la jumătatea lui martie, “pe baza recomandărilor Comisiei ştiinţifice şi tehnice”. Ele intervin şi în ajunul sărbătorilor de sfârşit de an.

Pandemia nu …

Integral pe www.agerpres.ro:
Coronavirus: Marocul introduce restricţii de circulaţie pe timpul nopţii pentru trei săptămâni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.