Ghinea: Sper să avem programul de guvernare în câteva zile, depinde de cât de multă presiune pun liderii

Portivit Agerpres:

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea speră ca programul de guvernare al coaliţiei PNL – USR PLUS – UDMR să fie gata în câteva zile, dar afirmă că acesta depinde de “cât de multă presiune pun liderii” pe cei care negociază.

“Am făcut un apel la colegii din toate partidele să încheiem mai repede, azi ne vom împărţi pe grupuri de lucru pe sectoriale şi sper să avem în câteva zile şi programul gata (…). Depinde cât de multă presiune pun liderii pe noi, eu sunt de acea parte a dezbaterii care spune că trebuie să stăm mult, să lucrăm să ne înţelegem de acum. Vrem să fie un program foarte concret, cu chestiuni foarte clare – HG-uri, legi -, astfel încât să avem tot parcursul coaliţiei înainte, să ştim ce avem de făcut, să nu apară supărări după aia”, a precizat sâmbătă Ghinea.

El a adăugat că acest palier de discuţii merge mai greu pentru că viziunile asupra rolului statului în economie sunt diferite.

“E şi o perioadă de tatonare în care ne obişnuim unii cu alţii, sunt şi idei destul de diferite în care nu aş vrea să intru …

Integral pe www.agerpres.ro:
Ghinea: Sper să avem programul de guvernare în câteva zile, depinde de cât de multă presiune pun liderii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.