#alegeriSUA Liderul majorităţii republicane din Senat recunoaşte victoria lui Joe Biden

Portivit Agerpres:

Liderul majorităţii republicane din Senatul american, Mitch McConnell, a recunoscut marţi victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale în dauna lui Donald Trump, la o zi după confirmarea rezultatelor scrutinului de Colegiul Electoral, transmit Reuters, AFP şi DPA.

''Colegiul Electoral a vorbit, aşadar aş dori astăzi să-l felicit pe preşedintele ales Joe Biden'', a spus McConnell în deschiderea dezbaterilor din Senat.

Mitch McConnell este liderul republican de la cel mai înalt nivel ce recunoaşte înfrângerea preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, care continuă să denunţe fraude masive, fără însă a furniza dovezi în această privinţă.

''Marii electori s-au reunit ieri în 50 de state, aşadar începând din această dimineaţă ţara noastră are în mod oficial un preşedinte ales şi o vicepreşedintă aleasă'', a declarat el.

''Am fost numeroşi cei care am sperat ca alegerile prezidenţiale să aibă un rezultat diferit, dar sistemul nostru de guvernământ are proceduri pentru a determina cine va fi învestit pe 20 ianuarie'', a explicat liderul majorităţii republicane din …

Integral pe www.agerpres.ro:
#alegeriSUA Liderul majorităţii republicane din Senat recunoaşte victoria lui Joe Biden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.