Elcen: Avaria produsă la CET Bucureşti Sud va fi remediată în cursul zilei de sâmbătă

Portivit Agerpres:

Situaţia CET Sud Bucureşti va reveni la normal în cursul zilei de sâmbătă, în condiţiile în care, în prezent, instalaţiile şi agregatele se află în curs de revenire la parametrii nominali, se arată într-un comunicat al Electrocentrale Bucureşti remis sâmbătă AGERPRES.

În noaptea de vineri spre sâmbătă s-a produs o avarie la instalaţiile din cadrul CET Bucureşti Sud al cărei efect s-a propagat către o parte din echipamentele energetice determinând declanşarea (defectarea, n.r.) acestora.

“Avaria produsă la CET Bucureşti Sud remediată în cursul zilei de astăzi (sâmbătă, n.r.). Echipele ELCEN s-au mobilizat imediat şi au intervenit prompt pentru limitarea efectelor incidentului produs în cursul nopţii. Într-un interval de câteva ore, manevrele executate au permis revenirea la 75% din parametrii de funcţionare astfel că, în acest moment, instalaţiile şi agregatele din CET Bucureşti Sud se află în curs de revenire la parametrii nominali. Pe parcursul acestei zile, se va reveni la situaţia normală de dinaintea apariţiei incidentului”, menţionează sursa citată.

Reprezentanţii companiei atrag din nou atenţia asupra stării tehnice grave în care se află reţeaua de termoficare lipsită, în ultimii ani, de reparaţii majore şi de investiţiile absolut esenţ …

Integral pe www.agerpres.ro:
Elcen: Avaria produsă la CET Bucureşti Sud va fi remediată în cursul zilei de sâmbătă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.